Over ons

Webdesign, SEO, Adwords, Social media, Email Marketing voor loodgieters-, HVAC- en elektriciteitsbedrijven

Ons verhaal

Wie we zijn en wat we doen

Een jaar geleden had John Bertrand van JNBWebPromotion de visie om Loodgieters-, HVAC- en elektriciteitsbedrijven te helpen hun bedrijf te laten groeien door een toppositie te behalen in zoekmachines zoals Google en Bing, waar klanten naar hun diensten zochten. Nadat het team van  JNBWebPromotion groot succes hadden geboekt voor Loodgieters-, HVAC- en elektriciteitsbedrijven, realiseerden ze zich hoeveel waarde ze konden bieden aan eigenaren van kleine bedrijven en thuisservicebedrijven in het hele land en zelfs internationaal

De afgelopen tweeëntwintig jaar hebben we de kans gehad om samen te werken met Hotels, Resorts, Beauty en wellness, Bouw en interieur, Coaching en onderwijs, Webshops, Voeding en drank, Vastgoed, Fashion en retail, Sport en entertainment, Reizen, Kunst en cultuur, Gezondheid, Horeca en Zakelijke dienstverlening, loodgieters, HVAC-, elektriciteits- en andere thuisservicebedrijven in enkele van de meest competitieve markten in Nederland, België, Amerika, Australië, en  Azië. Door jaren van voortdurende training en innoveren, ​​hebben we een beproefd systeem ontwikkeld dat consequent heeft gewerkt om onze klanten bovenaan de zoekmachines te krijgen.

 

95%

Klantretentiepercentage

Ontdek waarom onze klanten na 12 maanden nog steeds voor ons kiezen.

179+

Tevreden klanten
Onze klanten bevinden zich in de VS, Canada en Australië.

7,121,650

Leads geconverteerd
Geweldige resultaten spreken voor zich.

Waarom

Loodgieter & HVAC SEO?

Meer dan 400 loodgieters-, HVAC- en elektriciteitsbedrijven werden bediend en er werden maandelijks 20.000 leads gegenereerd.
l
PERSOONLIJKE AANDACHT
Ontvang gerichte aandacht van uw Strategische Partner, die uw marketingbondgenoot en grootste fan zal zijn. Bovendien heeft u toegang tot onze SEO-experts, PPC-specialisten, webontwikkelaars en copywriters.
GOOGLE-PARTNER
Onze PPC-specialisten halen het giswerk uit Google-advertenties om uw investering nog verder uit te breiden.
h
TRANSPARANTIE
Werken met Loodgieters- en HVAC SEO betekent dat u weet waar uw marketing- en advertentiebudgetten aan worden besteed!
INDUSTRIE-EXPERTS
Wij zullen nooit beweren ‘manusjes van alles’ te zijn. Onze marketinginspanningen zijn 100% gericht op thuisservicebedrijven, wat betere resultaten voor u betekent.
OPROEP VOLGEN EN RAPPORTEREN
We hebben geïnvesteerd in de nieuwste technologie voor het volgen van oproepen om de juiste zoekwoorden te targeten en de laagste kosten per lead te garanderen.
BEWEZEN RESULTATEN
We hebben een bewezen staat van dienst in het verdubbelen, verdrievoudigen (en zelfs verviervoudigen!) van de verkoop van loodgieters-, HVAC- en elektriciteitsbedrijven.

Waarom

COMPLEETE AANPAK
Het domineren van uw lokale zoekgebied was nog nooit zo eenvoudig. Onze strategie richt zich op elk aspect van uw online aanwezigheid voor maximale zichtbaarheid.

Webdesign, SEO, Adwords, Social media, Email Marketing voor loodgieters-, HVAC- en elektriciteitsbedrijven

Marketingbronnen en gidsen

Geavanceerde ROI-rapportage voor versnelde groei We zijn zo enthousiast om u kennis te laten maken met ons gloednieuwe ROI-inzichtrapport. Heeft u er al bij stilgestaan dat de effectiviteit van uw marketing afhangt van de kwaliteit van uw tracking en rapportage? Wanneer u de daadwerkelijk gegenereerde omzet niet kunt traceren, blijft u overgelaten aan educated guesses over wat effectief is in uw marketinginspanningen.

Beheers de nieuwe SEO-formule: de drie stappen die u moet volgen

Een van de meest effectieve manieren om meer leads naar uw bedrijf voor thuisdiensten te trekken, is via SEO. En het goede nieuws? De nieuwe, effectievere formule heeft slechts drie stappen die u moet volgen. Het is algemeen bekend dat het gebruik van zoekmachineoptimalisatie (SEO) een cruciale strategie is voor bedrijven.

Het Google Maps-handboek voor Loodgieters-, HVAC- en elektriciteitsbedrijven

Met Google die voortdurend dingen verplaatst en Local Service Ads uitrolt, ben je misschien tot de conclusie gekomen dat de Maps niet langer relevant zijn… Nou, onze tracking vertelt ons dat het nog steeds de Top plek is waar uw klanten klikken en bellen wanneer ze een loodgieter of HVAC-aannemer in uw omgeving nodig hebben!

Uw loodgieters- of HVAC-bedrijf naar een hoger niveau tillen?
Plan een strategiesessie
Neem contact met ons op